Waterontharder modellen

Kies uit onze twee waterontharder modellen en bestel direct uw waterontharder online

De waterontharders van SimpleWater zijn er in verschillende afmetingen en capaciteiten. Wij bieden voor iedere situatie het juiste model. Een belangrijke rol in de keuze voor de juiste waterontharder is uw waterverbruik, waterhardheid en de ruimte waar de waterontharder geplaatst wordt.

SimpleWater beschikt over 2 modellen. De werking van beide waterontharders zijn hetzelfde. Het verschil tussen deze modellen is vooral handig bij het plaatsen. Zo heeft de Simpact alles in 1 behuizing, ideaal voor open ruimtes. Het Simplex model heeft het zoutreservoir apart, hierdoor kunt u de waterontharder in vrijwel iedere meterkast plaatsen.

Inclusief:

Bypass

Onze waterontharders zijn standaard uitgerust met een bypass, hiermee kunt u de waterontharder op ieder gewenst moment buiten werking stellen door de hendel om te zetten. Deze optie word gebruikt wanneer u bijvoorbeeld de tuin bewatert of een zwembad in de tuin wilt vullen zonder zacht water te gebruiken.

Installatieset

Alle materialen die benodigd zijn voor het installeren van onze waterontharder zijn bij de prijs inbegrepen. Deze kunnen ook los bijgeleverd worden wanneer men de waterontharder zelf zou installeren. Prijs op aanvraag.

Dubbele overloopbeveiliging

Hoewel de kans klein is dat de waterontharder dit ooit nodig heeft, is de waterontharder toch voorzien van een dubbele overloopbeveiliging.

Kalkmeting set

Bij bestelling van de waterontharder ontvangt u een gratis kalkmeting set. Zowel voor als na de installatie meten wij hiermee voor u de hardheid van het water, daarmee kunnen wij aantonen dat het water zacht is. Daarna kunt u dit op ieder moment controleren.

Vakantie modus

Wanneer water voor langere tijd stil staat krijg je last van bacterievorming. Wat is er dan mooier dan een waterontharder waarin het water nooit lang stil blijft staan? Onze waterontharders laten het water bewegen door middel van zuigende kracht waardoor er nooit een bacterie in kan gaan nestelen.

Werking

Onze waterontharders werken op basis van ionenuitwisseling. In het kort betekent dit dat het kalkhoudende water door de harscilinder heen stroomt waar de kalkdeeltjes aan de hars blijft plakken. Het water komt dan weer uit de harscilinder zonder kalk.

Werking waterontharder