Waarom Simple Water

Waarom kiezen voor SimpleWater?

U heeft meerdere offertes aangevraagd. En u heeft de scherpste prijs van Simple Water gekregen. Hoe kan dit? Vrij eenvoudig: onze ontharders zijn goed in 1 ding: water ontharden. Zonder gedoe. Simple Water staat voor eenvoud, transparantie en eerlijke prijzen.

Tegelijk leveren we niet in op service. Met 10 jaar garantie op de gehele ontharder bent u verzekerd van een goed product. Wij willen dat u kunt genieten van zacht water en alle voordelen die daarbij komen kijken, maar wel voor een scherpe prijs. En juist die scherpe prijs, en onze garantie-belofte zorgen ervoor dat u altijd een perfect product ontvangt. 

Voor de doe-het-zelver maken we het makkelijk: u besteld de ontharder, wat installatie materiaal (indien gewenst) en u kunt genieten van zacht water. Wilt u het door ons laten installeren? Geen enkel probleem! We doen dat graag!

Daarmee is Simple Water een betrouwbare, scherp geprijsde partner. En van onze producten gaat u jarenlang plezier hebben!

Anne Bouwmeester
Lees verder
Tevreden vanaf de aanbieding tot en met de plaatsing. Competitieve prijzen, snelle en nette plaatsing en goede uitleg!
Marieke B
Lees verder
Goede service en netjes geplaatst. Duidelijke uitleg en binnen zeer korte tijd werden al onze vragen beantwoord. En dat voor een zeer scherpe prijs. Aanrader!
Charlotte van de Wetering
Lees verder
Wij zijn zeer tevreden over Simple Water. Van offerte tot plaatsing en leveren van zout! Duidelijke informatie en communicatie en zeer vriendelijke en betrouwbare service. Echt een aanrader!
Vorige
Volgende

Partner van Zachtwater Nederland

Vanaf 1 januari 2024 is SimpleWater partner van Zachtwater Nederland! Voor u als klant betekent dit nog betere service! Met Zachtwater Nederland als leverancier en garantiepartner hebben we nog kortere lijnen in Nederland. 

Ook gaan we gebruik maken van hun service- en installatiediensten, waardoor we nog sneller en beter u tot dienst kunnen zijn!